Word donateur van Stichting Oud Aalsmeer

Kom meer te weten over de geschiedenis van Aalsmeer; word begunstiger van Stichting Oud Aalsmeer!

Donateurschap Stichting Oud Aalsmeer

Wie meer wil weten over de geschiedenis van Aalsmeer, of de plaatselijke historie een warm hart toedraagt, kan begunstiger worden van onze stichting. Voor een minimum donatie van € 22,50 per jaar (incl. € 1,20 BTW) ontvangt u viermaal per jaar het magazine ‘Oud Nuus‘ dat vol staat met verhalen over de Aalsmeerse historie.

Een donateurschap in het buitenland

Woont u in het buitenland? Dan kunt u ook donateur worden! Voor een minimum donatie van € 28,10 per jaar (incl. € 1,60 BTW) ontvangt u viermaal per jaar het magazine ‘Oud Nuus‘ dat vol staat met verhalen over de Aalsmeerse historie.  Als u onderstaand formulier invult dan maken wij het geheel in orde.