Agenda

Overzicht van activiteiten gepland door Stichting Oud Aalsmeer voor het komende jaar

25 juni 2021

Nieuwe expositie

Steengoed

In onze nieuwe tentoonstelling zijn de gevonden voorwerpen te zien die in 1986 zijn opgegraven in Calslagen door Jan van Doesburg en de Archeologische werkgroep van Oud Aalsmeer.

De expositie is vanaf 25 juni te bekijken, entree €6,- inclusief bij een bezoek aan de historische tuin of gratis met een museumjaarkaart.​

12 april 2021

AFGELAST
Begunstigers-
bijeenkomst

AFGELAST – Jaarlijkse begunstigersbijeenkomst 2021

Vanwege de nog steeds strenge maatregelen om het Covid19-virus in te dammen, kan de begunstigersbijeenkomst op 12 april geen doorgang vinden. Vooralsnog plannen we geen nieuwe bijeenkomst. Een jaarverslag en de financiële stukken zullen we binnenkort op onze website plaatsen. We hopen iedereen in 2022 in goede gezondheid weer in levende lijve te kunnen ontmoeten!

Bestuur Stichting Oud Aalsmeer