Excursie Wieringen en Den Helder

16 mei 2020 gaan we naar Wieringen en Den Helder

Op Wieringen drinken we koffie en bezoeken het Wieringen Eilandmuseum, Jan Lont. Vervolgens gaan we naar Den Helder waar we eerst aan boord van de ‘Schorpioen’ gaan genieten van de lunch ‘de Kolonel’. In de middag brengen we een bezoek aan het marinemuseum.

De ‘Schorpioen’, een ramschip uit 1867, maakt sinds 1998 deel uit van het marinemuseum waarin u kennis kunt maken met de boeiende geschiedenis van de Koninklijke Marine. Het is tevens de plek waar u de marine echt kunt beleven. Ontmoet zeehelden, aanschouw wapens en uniformen, leer over de ontwikkeling van techniek aan boord en ontdek de geschiedenis van de Rijkswerf. Uniek zijn de drie museumschepen: onderzeeboot Tonijn, mijnenveger Abraham Crijnssen en ramschip Schorpioen.

Leuk als u met ons meekomt!

Praktische informatie:

08.30 Vertrek vanaf parkeerterrein De Waterlelie, Dreef, Aalsmeer.
10.30-12.00 Koffie met taart en bezoek Wieringen Eilandmuseum, Jan Lont
12.30-13.30 Lunch aan boord van de Schorpioen in het marinemuseum Den Helder
13.30-16.30 Bezoek marinemuseum
16.30-18.00 Terug naar Aalsmeer met een rit door Noord-Holland

Kosten deelname excursie

Kosten € 50,00 per persoon, incl. koffie, gebak, lunch, busreis en fooi voor de chauffeur

Niet digitaal?
Bel dan met het secretariaat bij Eveleens Makelaars op 0297-344 444.

Bronvermelding foto: marinemuseum

Aanmeldformulier Excursie 16 mei 2020