Oudst Aalsmeer

Met deze nieuwe wisseltentoonstelling slaat Oud Aalsmeer een hele nieuwe weg in. Voor het eerst geen expositie rond een centraal thema maar een soort inventarisatie van wat er in Aalsmeer nu het oudste is. Achter die titel zet de stichting zelf een vraagteken. Want het tentoongestelde betreft een momentopname van nog slechts een deel van alle onderwerpen in Aalsmeer, Kudelstaart en Kalslagen. Bezoekers - ook van de site - kunnen alsnog andere 'oudste' voorwerpen aandragen. In die zin is deze tentoonstelling een soort 'werk in uitvoering'. Wij zien uw aanvulling graag tegemoet!

Bekijk de panelen

HR 11 - De Redding van Aalsmeer